Maatschapelijk verantwoord ondernemen
Deutsch English

Maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Iedereen heeft een wens en elk land heeft zijn specifieke regels. Logisch!

Munters B.V. luistert naar u en levert een degelijk product dat past in uw omgeving en bij uw situatie. Om zeker te stellen dat alle installaties aan de steeds hogere kwaliteitseisen blijven voldoen, voeren wij een beleid van continue kwaliteitsverbetering en productinnovatie.

Aandacht voor het milieu en de economie gaan bij Munters B.V. samen. Juist door dit spannende samenspel blijven wij scherp en vinden wij de weg waar Munters B.V. voor staat: een hoog rendement tegen de laagst mogelijke bedrijfskosten en een lage emissie van schadelijke stoffen (CO2).

Alle producten hebben daarom een duurzame kwaliteit, voldoen aan destrengste kwaliteitseisen en hebben een hoog rendement. Wij gebruiken alleen milieuvriendelijke en dus100% CFK-vrije koudemiddelen voor onze koeltechnische installaties.

Munters B.V. is bovendien ISO- en VCA-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij lid van de NVKL . Aan het NVKL label kunt u de koude- en klimaatspecialisten herkennen. Alle aangesloten installateurs moeten voldoen aan de criteria van de NVKL. Ze staan voor kwaliteit en professionaliteit.

Wij kunnen daarom met trots vaststellen: Munters B.V. levert een duurzaam kwaliteitsproduct dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen met een hoog rendement. Simply better!

Share

Contact

MUNTERS B.V.

Van den Broekeweg 16
7602 PH Almelo

Telefoon +31 (0)546 865 066
Fax +31 (0)546 860 666
MAIL info@munters.nl

Nieuws

Google Maps