Over ons
Deutsch English

Munters B.V.: dé specialist in klimaatbeheersing en luchtconditionering

Munters B.V. is onderdeel van Munters AB. Munters is wereldwijd toonaangevend in energiezuinige oplossingen voor luchtbehandeling op basis van geavanceerde technologie voor luchtvochtigheid- en klimaatregeling. De onderneming heeft klanten in allerlei segmenten en vervaardigt en verkoopt haar producten via eigen maatschappijen van de Groep in ruim dertig landen. De Groep telt 2700 medewerkers.

Al tientallen jaren biedt Munters B.V.maatwerk in oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, luchtbehandeling, koeltechniek en luchtconditionering.

Wij ontwerpen installaties voor de meest uiteenlopende toepassingen: van complete klimaatbeheersing voor bedrijven en kantoren, koel- en vriesinstallaties in een werkgebied tot -70°C en zeer geavanceerde, ultra moderne nauwkeurige regelingen in bijvoorbeeld testlaboratoria. Mede hierdoor vertrouwen opdrachtgevers in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, farmacie, offshore, scheepvaart, opslag en andere zakelijke gebieden op onze expertise.

Kwaliteit

Een gedegen kwaliteit is de basis van onze producten. Deze kwaliteit vertaalt zich in materiaalkeuze, uitstekend geschoolde mensen en zorgvuldig productbeheer. Kwaliteit en klantgerichtheid gaan bij ons hand in hand. Het milieuaspect is eveneens een belangrijke leidraad. Wij slagen er telkens weer in met de nieuwste technieken een optimaal rendement uit onze machines te halen. Dit betekent milieuvriendelijke apparaten met minder schadelijke uitstoot en een hoog rendement.


 

 

 

 

Share

Contact

MUNTERS B.V.

Van den Broekeweg 16
7602 PH Almelo

Telefoon +31 (0)546 865 066
Fax +31 (0)546 860 666
MAIL info@munters.nl

Nieuws

Google Maps