Over ons
Deutsch English

HB Group: dé specialist in klimaatbeheersing en luchtconditionering


Al tientallen jaren biedt de internationale HB Group maatwerk
in oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, luchtbehandeling, koeltechniek en luchtconditionering.

De HB Group is opgesplitst in twee divisies, elk met hun eigen specialisme: HB Drying Systems en HB Koeltechniek. Deze twee divisies vullen elkaar in de praktijk nauwkeurig aan in regelingen en installaties voor temperatuur-, vocht- en klimaatbeheersing.

Wij ontwerpen installaties voor de meest uiteenlopende toepassingen: van complete klimaatbeheersing voor bedrijven en kantoren, koel- en vriesinstallaties in een werkgebied tot -70°C en zeer geavanceerde, ultra moderne nauwkeurige regelingen in bijvoorbeeld testlaboratoria. Mede hierdoor vertrouwen opdrachtgevers in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, farmacie, offshore, scheepvaart, opslag en andere zakelijke gebieden op onze expertise.

Het hoofdkantoor van de HB Group bevindt zich in
Almelo (Nederland). Daarnaast zijn er vestigingen in Duitsland, België, Tsjechië, Denemarken en China. De productie vindt plaats in China, Nederland en Tsjechië. Binnen de HB Group werken wereldwijd enkele honderden mensen.

Kwaliteit

Een gedegen kwaliteit is de basis van onze producten. Deze kwaliteit vertaalt zich in materiaalkeuze, uitstekend geschoolde mensen en zorgvuldig productbeheer. Kwaliteit en klantgerichtheid gaan bij ons hand in hand. Het milieuaspect is eveneens een belangrijke leidraad. Wij slagen er telkens weer in met de nieuwste technieken een optimaal rendement uit onze machines te halen. Dit betekent milieuvriendelijke apparaten met minder schadelijke uitstoot en een hoog rendement.

Share

Contact

HB MUNTERS GROUP

Van den Broekeweg 16
7602 PH Almelo

Telefoon +31 (0)546 865 066
Fax +31 (0)546 860 666
MAIL info@hb-almelo.nl

Google Maps

© 2017 - HB Munters Group