Slide 1

Aandacht voor het milieu en de economie gaan bij HB samen

Milieu onze tweede natuur
Slide 1

Vochtbeheersing

Maatwerk is standaard!
Slide 1

Koudetechniek

Alles in één hand!
Deutsch English

De kracht van HB Group

Wij verkopen lucht!
Wij zijn de HB Group, gespecialiseerd in industriële klimaatoplossingen en toonaangevend in de wereld van adsorptiedrogers. HB ontwerpt, produceert, installeert en levert de service. Op maat en alles in één hand. Daarbij werken we nauw samen met internationaal gerenommeerde system integrators en ingenieursbureaus.

De HB Group is een multinational met het hoofdkantoor in Almelo, en vestigingen en fabrieken in Tsjechië, China, België, Denemarken, Duitsland en Nederland.
We leveren luchtbehandelingsapparatuur over de hele wereld, toegespitst op de zuivel-, babyvoeding- en voedingsmiddelenindustrie. Onze klanten zijn internationaal werkende bedrijven, zoals Nestle, FrieslandCampina, Mars en Danone.

Die klanten houden ons scherp. Ontwikkeling en innovatie zijn daarbij essentieel, en betrouwbaarheid vanzelfsprekend. Het fundament onder die betrouwbaarheid is ons personeel. Dat koesteren we. En als tegenprestatie bieden wij een werkomgeving waar mensen de ruimte krijgen om zich volop te ontwikkelen in creatie en innovatie.

meer over HB Group

Contact

HB MUNTERS GROUP

Van den Broekeweg 16
7602 PH Almelo

Telefoon +31 (0)546 865 066
Fax +31 (0)546 860 666
MAIL info@hb-almelo.nl

Google Maps

© 2017 - HB Munters Group