Slide 1

Aandacht voor het milieu en de economie gaan bij Munters samen

Milieu onze tweede natuur
Slide 1

Vochtbeheersing

Maatwerk is standaard!
Slide 1

Koudetechniek

Alles in één hand!
Deutsch English

De kracht van Munters B.V.

Wij zijn Munters B.V., gespecialiseerd in industriële klimaatoplossingen en toonaangevend in de wereld van adsorptiedrogers. Wij ontwerpen, produceren, installeren en leveren service. Op maat en alles in één hand. Daarbij werken we nauw samen met internationaal gerenommeerde system integrators en ingenieursbureaus.

Munters B.V. is onderdeel van Munters AB. Munters is wereldwijd toonaangevend in energiezuinige oplossingen voor luchtbehandeling op basis van geavanceerde technologie voor luchtvochtigheid- en klimaatregeling. De onderneming heeft klanten in allerlei segmenten en vervaardigt en verkoopt haar producten via eigen maatschappijen van de Groep in ruim dertig landen. De Groep telt 2700 medewerkers.

We leveren luchtbehandelingsapparatuur over de hele wereld, toegespitst op de zuivel-, babyvoeding- en voedingsmiddelenindustrie. Onze klanten zijn internationaal werkende bedrijven, zoals Nestle, FrieslandCampina, Mars en Danone.

Die klanten houden ons scherp. Ontwikkeling en innovatie zijn daarbij essentieel, en betrouwbaarheid vanzelfsprekend. Het fundament onder die betrouwbaarheid is ons personeel. Dat koesteren we. En als tegenprestatie bieden wij een werkomgeving waar mensen de ruimte krijgen om zich volop te ontwikkelen in creatie en innovatie.

meer over Munters B.V.

Contact

MUNTERS B.V.

Van den Broekeweg 16
7602 PH Almelo

Telefoon +31 (0)546 865 066
Fax +31 (0)546 860 666
MAIL info@munters.nl

Nieuws

Google Maps